GAZİANTEP / NİZİP - Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı İmam Hatip Ortaokulu

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Okulumuzda "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Okulumuzda düzenlenen fuarın açılışını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Demir ve diğer idarecilerimiz yaptı.Açılış sonrası öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri gezen davetliler, her projeyi ayrı ayrı yerinde görerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar.Okulumuzun müdürü Cuma Çetinkaya yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışmaları sürdürdüğümüzü söyledi.Okulumuz Tübitak Yürütücü Koordinatör Öğretmeni Yasemin YILMAZ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerce hazırlanan çok sayıda projemizin sergilendiği fuarımız büyük ilgi gördü.Bu günümüzde bizlere destek olan Velilerimize çok teşekkür ederiz.